Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Olof Södergård - 9 mars 2009 23:03

Idag testade jag åter lyckan på en av LTIVs kära testcyklar. Hade idag sällskap av Dunberg på en cykel bredvid samt Flås (som var pendelansvarig). Dagens eskapader bestod utav (till att börja med) att cykla på 400w så länge som möjligt. Det lät jävligt jobbigt redan innan och var ännu jobbigare. Värmde iaf upp ordentligt med bla en 3min på 300w och en 1min på 330-350w. Sedan pang på. Orkade dra runt pedalerna i 100rpm i ganska så prick 4min30sek. Mina veka ben pallar inte att köra på dessa nivåer allt för länge, men bättre ska det bli. Nu har jag någonting att utgå ifrån iaf. Betänk också att dessa Monarkwatt på ingalunda sätt är några glädjewatt, utan det motsatta.


Well, efter några minuters lätt trampande fortsatte passet med 3x3'/3'. De första två på 350-356w och sista på 370-398w. Flås vred upp kp:n till 3.6 på sista utan min vetskap, och då låg jag på dryga 105rpm. Tyckte att den kändes en anings tyngre än de föregående, men det man inte vet tar man ingen skada av. En lång nedrull på 20min följde sedan för att skölja bort det mesta av slaggen ur benen. Ett helt okej träningspass.


Fram till på torsdag kommer jag att ha en hel del skolarbete att göra, och träningen kommer bli lite omstrukturerad mot den ursprungliga planen. Får se vad som hinns med imorrn, men ett löppass måste det nog bli i någon form.


Såg på ett Seinfeld-avsnitt i aftonen och George fällde ett av sina många visdomsord. Jerry frågar George om råd om hur man ljuger på bästa sätt då han är något av en expert på området. Han säger kort och gott så här:


-It's not a lie if you believe in it.

Ovido - Quiz & Flashcards