Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Olof Södergård - 17 mars 2009 23:49

Hello hey


Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och snoozade i 2h. Klev upp när jag kände att det började bli jobbigt för armen att sträcka sig efter knappen hela tiden. Gav mig ut på en löprunda i det fria då vädret var fint och att jag helst undviker tristessen i hallen. Tanken var att det skulle bli ett gäng 4min:are, men benen och ffa vaderna var av någon anledning helt kokta i bajs. Känslan var att det var betonglår från cykling. Tog kanske i mer än vad jag trodde igår? Gjorde 2x4'/45'' innan jag reviderade passet. De högre farterna skapade dessutom också ett större obehag i höftregionen. Lunkade iaf på i de ömsom isiga, ömsom bra spåren i 1h02min. Avslutade med klassikern 'Bosönrunt' (röda spåret). Upp och ner på smala stigar längs vattnet. Ce perfait. Snitt-/maxpuls: 137/162


3h senare hoppade jag upp på trainern för ett mindre pass då jag som sagt kände mig aningens sliten (+ att jag skulle hinna se Mästarnas Mästare). Körde 20minsubtröskel med viss progressivitet. Snitt-/maxpuls: 152/163. In alles dryga 42min. Skönt med en lite lättare dag. Ze legs behövde nog det.


Btw - Lasse Armstark blev idag testad av farbror dopningspolisen för 24e gången sedan comebacken. En hel del. Denna gången ville de ha hans urin, blod och...hår(!).

Av Olof Södergård - 17 mars 2009 00:09

Orka


Cyklade från Enebyberg till Bosön på vinterhärket. Väl där droppade jag av den störande ryggsäcken samt kollade de sista minutrarna av Tirreno. Bytte strumpor innan jag gav mig ut igen. Cyklade igenom de flesta delarna av ön för att sedan avsluta med Elfviksvägen tur&retur. Allt som allt 2h i blandade farter.


Schlafen

Ovido - Quiz & Flashcards