Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Olof Södergård - 2 februari 2009 21:59

Hmm. Denna dagen är ett liv, såsom farbror Melker en gång sade. Vad har jag då gjort av denna dag i mitt fyrkantiga liv? Jo, inledde med att endast sova cirkus 3h för att göra dagen än mer spännande. Hade sedan en tid att passa på SÖS för ett av Spenats galna experiment. Denna gång innefattades det dock endast två nålar i armvecken och vener fyllda med glukos. Tog i runda slängar 90min och jag sov hela tiden. Vissa märkliga drömmar förekom när glukosen trycktes in titt som tätt. Kändes som att man hade tuggat svamp, och jag erhöll dessutom 500 riksdaler för besväret. Angenämt.


Var därefter mycket trött resten utav dagen, och som grädde på moset fick jag det stora nöjet at medverka på ett inspirerande lärarmöte på praktikskolan under eftermiddagen. Höll på att somna flertalet gånger. Slumrade tom till och tappade min penna på golvet, vilket höll på att bli en scen.


Moderata köldskador åsamkades på vägen hem då cirkulationen återigen spelade mig ett spratt. Mindre kul med benvita fingar och tår. Förde så även en inre kamp med mina hjärnspöken om jag skulle träna eller ej. Hann ej åka till GIH och testcykla och löpning var jag ej sugen på. Sent om sider kravlade jag mig ut ur kuvösen och fick till ett kort men mycket intensivt bålpass precis innan stängningsdags. Frid och fröjd i skallen igen.

Ovido - Quiz & Flashcards