Alla inlägg den 12 juni 2009

Av Olof Södergård - 12 juni 2009 00:01

Okej. VAr ute och cyklade på förmiddagen i det gråmulna vädret. Sällskap under färden var Dunberg samt Flås (en kort bit). Körde på rätt hårt och alternerade mellan vem som skulle dra. La även in en längre tempointervall på samma sträcka som i tisdags. Flåset var högt och benen blev trötta. På hemvägen började Dunberg steka på lite extra då han hade bråttom till jobbet. Extra jobbigt för mig pga att Dunberg hade sin monstruöst aerodynamiska tempohoj, och kunde krypa ihop till en låååg ställning. Är det extra jobbigt så är det även extra träning. Bra där. Hemma igen efter 3h18min. Pulsen toppade in på hela 185. Kort och hårt idag alltså.


Hjälpte sedan till att coacha Bambi på hennes intervaller på Vallen då hennes riktiga coach är på Island. Klockning och peppning för att undvika psykbryt. Bambi sprang riktigt övertygande må jag säga. Snittet landade 1sek under målfarten och det var fokus hela vägen. Får se hur fort det kan gå på lördag då det vankas riktig säsongspremiär.  


Imorgon regn och 12 grader. Cykel ute eller våtväst? Jag kommer bli blöt i vilket fall som helst, men graden av misärfaktor är enorm mellan dem.  

Ovido - Quiz & Flashcards